fbpx
Fri fragt på alle ordrer 🤍 Fri fragt på alle ordrer

Julegaven der gør en forskel

Brug koden: JUL23

Julegaven der gør en forskel

Brug koden: JUL23

Har du brug for hjælp?

Kontakt vores kundeservice på telefon +45 52 82 40 90
eller e-mail info@hej-plakat.dk

FAQ - find svar på ofte stillede spørgsmål

Alle rammer er letvægtsrammer i plast. Rammen er sølvfarvet og ”glasset” er en stykke solid plast, der er antireflektorisk og beskytter effektivt mod snavs og støv.

Rawlplugs og skruer er inkluderet og sendes til dig sammen med din ramme.

Vi tilbyder kun en enkelt rammetype. Denne har vi valgt på grund af den unikke kombination af pænt udseende, lav vægt samt lethed i monteringen (den ”snappes” op og i).

Plakaten sendes direkte til dig ca 10 arbejdsdage efter at du har indsendt det færdige skema med oplysningerne om din pårørende.

Plakaten er designet så den også er smuk uden vores ramme. Dog anbefaler vi at du beskytter plakaten mod smuds ved at bruge en ramme. 

Alle HEJ-plakater er afsluttet med en smuk farvet kant, så hvis du vil bruge en anden type ramme så vil det også være super flot.

Vore plakater trykkes og sendes direkte til dig fra Vistaprint. Vistaprint anvender forskellige transportfirmae, som fx PostNord, GLS og andre.

For at varen kan leveres til dig, og for at du kan modtage opdateringer vedr. levering, oplyser vi dit navn, adresse, email og telefonnummer til VistaPrint som trykker og sender din plakat.

Hvis du ønsker at montere din plakat med klæbepuder og undgå skruer, kan vi anbefale, at du vælger tryk på skumpap i stedet for papir.

Scroll to Top