fbpx
Fri fragt på alle ordrer 🤍 Fri fragt på alle ordrer

Julegaven der gør en forskel

Brug koden: JUL23

Julegaven der gør en forskel

Brug koden: JUL23

Har du brug for hjælp?

Kontakt vores kundeservice på telefon +45 52 82 40 90
eller e-mail info@hej-plakat.dk

Om os

Dette billede viser min smukke mor, Ina, og mig tilbage i 1962 i Vejle. Mor Ina er nu fyldt 96 og er i dag noget dement og bor på plejehjem. I dag kan Ina ikke selv sige HEJ og fortælle om sin historie, om sine behov eller hvad der er hendes små glæder i hverdagen.

Derfor lavede jeg en plakat til hendes bolig på plejehjemmet. Plakaten er et hurtigt overblik over min mors livshistorie og hendes glæder i dag. Plakaten er en hurtig hjælp til at se mors livshistorie, med fokus på det, som hun bliver glad at tale om.

Når man ved lidt om et menneske, er det lettere at give den rigtige hjælp og at starte den lille samtale, som alle har brug for – osse dem der husker rigtig dårligt.

Min mor var fx gymnastiklærer. Hun kan ikke lave så meget gymnastik mere, men hun elsker at blive mindet om det, og blir stolt og glad når man nævner det for hende. Plakaten hjælper på den måde personalet til at forstå min mor bedre, og til at starte en lille snak med hende som hun har glæde af. Desuden elsker hun små hunde, at gå tur, og spiser gerne rugbrødsmad kl. 21.
Og det står altsammen på hendes plakat.

Langt de fleste ansatte på plejehejem vil så gerne gøre det godt og hjælpe bedst muligt! Og fra dem, har tilbagemeldingerne været mange og alle sammen positive. Og mange har spurgt, om jeg ikke kunne lave en plakat til deres pårørende også. 

Derfor startede jeg HEJ-plakat. Hvis du vælger et design og skriver lidt tekst (og det kan jeg hjælpe med!) så kan jeg bestemt osse lave en HEJ-plakat til din pårørende.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Scroll to Top